Contacts

 • Edie Kissko
  Senior Director & Head of Corporate Communications
  +1 213-369-3719
 • Shannon Shamoon
  Manager, Corporate Communications
  +1 831-201-9142
 • Will Zelver
  Manager, Investor Relations & External Reporting
  +1 831-420-3168
 • Sonal Bisht
  EMEA – Head of Corporate Communications
  +44 7528 705 069
 • Janet Au Yeong
  APAC – Head of Corporate Communications
  +852 28605553

Click here for customer service inquiries

Plantronics introduceert BackBeat FIT-familie voor extra motivatie tijdens het sporten

Nieuwe BackBeat FIT-portfolio met draadloze sportproducten is beschermd tegen water en zweet, biedt stabiliteit, unieke draagstijlen en krachtig geluid

Tuesday, October 24, 2017 2:33 am PDT

Dateline:

Hoofddorp, Netherlands

Hoofddorp, 24 oktober 2017 – Plantronics (NYSE: PLT), een pionier in audio en draagbare technologie, breidt zijn sportfortfolio uit met de BackBeat FIT-familie, een reeks draadloze sportheadsets die voor elke actieve levensstijl geschikt is. Tot de nieuwe producten behoren de BackBeat FIT 300-headsets, de BackBeat FIT 500-headsets, de BackBeat FIT Training Edition en BackBeat FIT Boost Edition. De laatste twee zijn het resultaat van een exclusieve samenwerking met de PEAR Personal Coach App.

“De BackBeat FIT-familie bestaat uit headsets met een verscheidenheid aan stijlen en functies die allemaal zijn ontworpen voor sporters,” zegt Greg Miller, directeur portfolio business management bij Plantronics. “De stabiele en comfortabele BackBeat FIT-headset is geschikt voor elk fitnessniveau – of je nu op zoek bent naar een sportkoptelefoon met on-demand coaching of gewoon iets wilt dat comfortabel zit en stijlvol is om te dragen gedurende de dag.” 

De BackBeat FIT-familie biedt de premiumfuncties waar de headsets van Plantronics bekend om staan, zoals comfort, stabiliteit, duurzaamheid en geluidskwaliteit. Ze zijn geschikt voor elk fitnessniveau en elke activiteit, van beginnersoefeningen voor yoga tot geavanceerde trainingsprogramma’s voor marathonlopers. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en draagstijlen, tegen een betaalbare prijs en bieden een grote keuze om elke atleet te motiveren. 

Dankzij de nieuwe samenwerking met PEAR Personal Coach App kunnen gebruikers hun training naar een hoger niveau tillen. Ze kunnen profiteren van draadloze vrijheid en ultieme stabiliteit met interactieve, on-demand coaching met de BackBeat FIT Training Edition en BackBeat FIT Boost Edition. Volgens de National Federation of Professional Trainers, kost een ervaren trainer €40 tot €50 per uur[1]. De PEAR Personal Coach App is daarom een ideale aanvulling op de Plantronics BackBeat FIT. Gebruikers worden gemotiveerd om hun training af te ronden, zonder de dure kosten van een trainer. Onder leiding van bekende coaches zoals Olympisch coach Andrew Kastor en zijn vrouw Deena Kastor, winnaar van Olympisch brons en wereldrecordloper; auteur en triatleet coach Matt Dixon, hebben gebruikers onbeperkte toegang tot 12 trainingsprogramma’s en zes maanden toegang tot de gehele PEAR-bibliotheek met workouts met persoonlijke aanwijzigingen om maximale fitnessresultaten te behalen[2].

Introductie van de BackBeat FIT-familie

 • BackBeat FIT 300-serie, de draadloze oordopjes behoren tot een van de lichtste ter wereld en zijn zowel geschikt voor alledaags gebruik als tijdens het fitnessen. De oordopjes zitten comfortabel en blokkeren geluid, bijvoorbeeld van de sportschool. De lage frictiekabel, een batterijduur van zes uur en het ontwerp van de oordopjes (waarvoor patent is aangevraagd), maken de BackBeat FIT 300-serie een perfecte match voor zowel actief als alledaags gebruik terwijl het een geweldige luisterervaring biedt.
 • De BackBeat FIT 500-serie is ontwikkeld voor mensen met een actieve levensstijl die op zoek zijn naar draadloze koptelefoon. De koptelefoon biedt een batterijduur van maximaal 18 uur, een overweldigende geluidservaring en bescherming tegen zweet. De oordoppen van traagschuim zijn comfortabel en blokkeren geluid.
 • De BackBeat FIT Training en BackBeat FIT Boost Editions zijn twee nieuwe bundelaanbiedingen waarmee gebruikers zichzelf kunnen uitdagen de beste mogelijke prestaties te leveren. De Training Edition biedt onbeperkt toegang tot 12 geselecteerde PEAR Personal Coach App-workouts en zes maanden toegang tot een lidmaatschap van PEAR+. De Boost Edition omvat alles van de Training Edition plus een IPX5-gewaardeerd waterbestendig oplaadetui dat 10 uur extra luistertijd biedt en is gemaakt van sneldrogend sport mesh-materiaal. Een touch-sensitive batterijmeter geeft de status van de koptelefoon en oplaadetui aan. Beide versies hebben een open-ear tip ontwerp, wat gebruikers helpt zich bewust te maken van hun omgeving als ze buiten trainen.

Prijs en beschikbaarheid

 • De BackBeat FIT 300-headsets zijn vanaf eind oktober voor €99,99 beschikbaar in de vier kleurcombinaties zwart/grijs, donkerblauw/blauw, grijs/lime groen en grijs/koraal.
 • De BackBeat FIT 500-headsets zijn vanaf november in de kleuren blauwgroen (teal) en zwart voor €99,99 euro beschikbaar.
 • De BackBeat FIT Boost Edition is vanaf november beschikbaar in de kleuren zwart en blauw voor €159,99.
 • De BackBeat FIT Training Edition is vanaf 2018 beschikbaar in de kleuren zwart en blauw voor €129,99.

Plantronics bekroonde BackBeat-familie

De BackBeat FIT-familie is de nieuwste aanvulling op het Plantronics BackBeat-portfolio met draadloze stereoproducten. Andere BackBeat stereo bluetooth-koptelefoons zijn de BackBeat 500-headsets – een comfortabele en betaalbare on-ear bluetooth stereo koptelefoon; de BackBeat PRO 2, een draadloze koptelefoon met on-demand active noise cancellation; de BackBeat GO 3, draadloze stereo-oordopjes die heldere, hoge resolutie geluidskwaliteit bieden; de BackBeat SENSE, slimme on-ear draadloze koptelefoons met sensortechnologie; en de BackBeat 100 Series, een hybride nekband draadloze koptelefoon met een ultralicht ontwerp voor alledaags gebruik. Elk product is geschikt om te bellen en om van muziek te genieten. Verdser biedt het de kwaliteit, duurzaamheid, comfort en de beste ervaring die klanten van Plantronics verwachten.

Over Plantronics

Plantronics is een audiopionier en een wereldwijde leider in de communicatiebranche. Het bedrijf maakt intelligente en adaptieve oplossingen die voorzien in de belangrijkste behoeften van klanten: het ervaren en faciliteren van eenvoudige en heldere communicatie terwijl ze genieten van afleidingsvrije omgevingen. De oplossingen worden door consumenten en bedrijven wereldwijd gebruikt en zijn uitermate geschikt voor open kantooromgevingen. Plantronics biedt communicatieoplossingen van hoge kwaliteit, waaronder voor unified communications, klantenservice, data-analyse en bluetooth-headsets. Voor meer informatie zie plantronics.com.

De Bluetooth-merknaam is eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik door Plantronics is onder licentie. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Over PEAR Sports

PEAR Sports biedt een innovatieve en intuïtieve technologie die gebruikers door elke stap van hun fitnessprogramma helpt. Met meer dan 500 unieke trainingsprogramma’s, waaronder hardlopen, fietsen en krachttraining, kunnen gebruikers realtime, interactieve audio workouts en gepersonaliseerde training krijgen van sommige van ’s werelds meest getalenteerde atleten en fitnessexperts. De interactieve software van PEAR geeft - op basis van biofeedback en data - gebruikers de kracht om slimmer te trainen, ze gemotiveerd te houden en successen te delen. PEAR helpt fitnessliefhebbers sneller betere resultaten te behalen.

Bezoek: www.pearsports.com | @pearsports

Voor meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020 2050428

 

[1] https://smartasset.com/career/the-economics-of-personal-training

[2] Use of the PEAR Personal Coaching App is subject to PEAR Sports requirements including but not limited to the Terms of Use provided at pearsports.com/terms-of-use

Sign up to receive news alerts from the Poly Newsroom   Join
Business Wire NewsHQ SM