Contacts

 • Edie Kissko
  Senior Director & Head of Corporate Communications
  +1 213-369-3719
 • Shannon Shamoon
  Manager, Corporate Communications
  +1 831-201-9142
 • Will Zelver
  Manager, Investor Relations & External Reporting
  +1 831-420-3168
 • Sonal Bisht
  EMEA – Head of Corporate Communications
  +44 7528 705 069
 • Janet Au Yeong
  APAC – Head of Corporate Communications
  +852 28605553

Click here for customer service inquiries

Nieuwe Plantronics Blackwire-lijn maakt premium audio en multi-device connectiviteit beschikbaar voor bedrijven

Uitgebreide compatibiliteit van de Blackwire 5200- en Blackwire 3200-serie geeft professionals de flexibiliteit en het vertrouwen om gesprekken van hoge kwaliteit te voeren via meerdere platformen

Tuesday, November 14, 2017 1:39 am PST

Dateline:

Hoofddorp, Netherlands

Hoofddorp, 14 november 2017 - Plantronics (NYSE: PLT), een pionier op het gebied van audio- en communicatietechnologie, kondigt de Blackwire 5200- en Blackwire 3200-serie aan. Deze nieuwe headsetlijn heeft een strak en vernieuwd design en biedt een reeks modellen voor verschillende prijzen. De Blackwire-serie kan verbonden worden met laptops, pc’s en smartphones en zorgt voor professionele audiokwaliteit en naadloze communicatie.

“De Blackwire-serie is een van onze beste productlijnen,” aldus Gavin Sear, Manager Global Product Marketing bij Plantronics. “De Blackwire 5200- en de Blackwire 3200-serie verhogen de flexibiliteit van kantoorprofessionals. Gebruikers kunnen gemakkelijk verbinding maken met al hun apparaten en daardoor de hele dag door genieten van het draagcomfort en een hoogwaardige geluidskwaliteit.”

De Blackwire-productfamilie is ontworpen voor mensen die op hun werk behoefte hebben aan een audioverbinding met hun computer of smartphone, met de flexibiliteit om zonder onderbrekingen tussen apparaten te kunnen schakelen. Uit onderzoek blijkt dat kantoormedewerkers vaak worden afgeleid door omgevingslawaai en onderbrekingen en dat zij communicatieoplossingen nodig hebben om zich beter te kunnen concentreren.

De Blackwire 5200- en Blackwire 3200-serie zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een modern industrieel ontwerp met lavarode accenten in de headset en snoeren. De krachtige headset zorgt ervoor dat de gebruiker alles goed kan verstaan en zelf verstaanbaar is. De Blackwire-serie werkt met populaire softwaretoepassingen, zoals Cisco Jabber, Microsoft Skype for Business en Microsoft Teams via pc' s, laptops en smartphones met een hoofdtelefoonaansluiting.

Andere functies en voordelen van de nieuwe Blackwire-headsets zijn onder andere:

 • Opvouwbare oorkussens en een meegeleverde draagtas.
 • Intuïtieve toetsen voor het beantwoorden/beëindigen van oproepen, het verhogen/verlagen van het volume en het muten.
 • Werkt met diverse apparaten met USB-A of USB-C en 3,5mm-aansluitingen.
 • Gebruiksvriendelijke gesproken meldingen in verschillende talen en indicatielampjes die de gebruiker informeren over inkomende gesprekken en de mute- en volumestatus.
 • Breedband audio met noise cancelling microfoons voor hoogwaardige gesprekskwaliteit
 • Compatibiliteit met Plantronics Manager Pro, waarmee IT-teams inzicht kunnen krijgen in elke Plantronics-headset die binnen het bedrijf wordt gebruikt.
 • Dynamic EQ past automatisch de audio-instellingen aan tussen spraakoproepen en muziek.

Exclusieve features van de Blackwire 5200 zijn:

 • Passieve noise cancelling om spraak en andere storende geluiden te onderdrukken voor een betere concentratie.
 • Dynamische mute waarschuwing die de gebruiker informeert als hij praat terwijl mute is ingeschakeld.
 • SoundGuard Digital (in de Plantronics Hub software) biedt geavanceerde akoestische bescherming om te voorkomen dat de gemiddelde dagelijkse blootstelling aan geluid hoger is dan 85 dBA.
 • Een nieuw ontworpen hoofdband, afgeleid van het Voyager Focus-ontwerp.

Meer informatie over de Blackwire 5200- en Blackwire 3200-serie is beschikbaar op www.plantronics.com.

Plantronics Manager Pro

Met de Plantronics Manager Pro, een optionele Software-as-a-a-Service (SaaS) dienst, kunnen IT-managers op afstand de Blackwire- en andere compatibele Plantronics-headsets in hun organisatie monitoren, beheren en onderhouden. Gebruikers kunnen hierdoor vertrouwen op de best mogelijke spraakervaring. IT-managers kunnen met de software de gebruikerservaring configureren, firmware-implementaties beheren en voorspellende analyses gebruiken om compatibiliteitsproblemen te detecteren voordat ze problematisch worden. 

Prijzen en beschikbaarheid

De Blackwire 5200-serie is per direct beschikbaar via geautoriseerde Plantronics-partners. Het mono-ontwerp met één oorschelp heeft een adviesprijs van € 99,99 en het stereo-ontwerp met twee oorschelpen heeft een adviesprijs van € 109,99.

De Blackwire 3200-serie is vanaf januari 2018 beschikbaar via geautoriseerde Plantronics-partners. Modellen met schuimrubber oorkussens, vaste luidsprekers en verstelbare hoofdband in het mono-ontwerp met één oorschelp hebben een adviesprijs van €39,99. Het stereomodel met twee oorschelpen heeft een adviesprijs van €49,99. Modellen met zachte lederen oorkussens die plat gevouwen kunnen worden en geleverd worden met een draagtas hebben een adviesprijs van €70,00 (mono-ontwerp) en €80,00 (stereo-ontwerp).

Over Plantronics

Plantronics is een audiopionier en een wereldwijde leider in de communicatiebranche. Het bedrijf maakt intelligente en adaptieve oplossingen die voorzien in de belangrijkste behoeften van klanten: het ervaren en faciliteren van eenvoudige en heldere communicatie terwijl ze genieten van afleidingsvrije omgevingen. De oplossingen worden door consumenten en bedrijven wereldwijd gebruikt en zijn uitermate geschikt voor open kantooromgevingen. Plantronics biedt communicatieoplossingen van hoge kwaliteit, waaronder voor unified communications, klantenservice, data-analyse en bluetooth-headsets. Voor meer informatie zie plantronics.com.

De Bluetooth-merknaam is eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik door Plantronics is onder licentie. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

###

Voor meer informatie voor de pers en het aanvragen van samples kunt u terecht bij:

Lubbers De Jong

Anke van Heerebeek

anke@lubbersdejong.nl

020 2050428

Dit persbericht is ook online beschikbaar

Sign up to receive news alerts from the Poly Newsroom   Join
Business Wire NewsHQ SM