Contacts

 • Edie Kissko
  Senior Director & Head of Corporate Communications
  +1 213-369-3719
 • Shannon Shamoon
  Manager, Corporate Communications
  +1 831-201-9142
 • Will Zelver
  Manager, Investor Relations & External Reporting
  +1 831-420-3168
 • Sonal Bisht
  EMEA – Head of Corporate Communications
  +44 7528 705 069
 • Janet Au Yeong
  APAC – Head of Corporate Communications
  +852 28605553

Click here for customer service inquiries

Plantronics helpt ontwikkelaars met intelligente contextbewuste gegevens in applicaties

PLANTRONICS DEVELOPER CONNECTIONS STIMULEERT INNOVATIE VOOR CONTEXTBEWUSTE COMPUTING

Wednesday, May 9, 2012 5:08 am PDT

Dateline:

Hoofddorp

Door de grote toename van intelligentie geven miljarden apparaten informatie over de activiteiten, beschikbaarheid en locatie van de gebruiker. Plantronics (NYSE: PLT) biedt ontwikkelaars nu de mogelijkheid om deze informatie – waar bijvoorbeeld iemand is en wat hij aan het doen is – eenvoudig te gebruiken met de introductie van een community voor ontwikkelaars. Ontwikkelaars kunnen zodoende “contextbewuste” applicaties ontwikkelen die kunnen anticiperen en actie genereren. Via de informatie die wordt gegenereerd door de intelligente Plantronics-apparaten met onder andere smartsensortechnologie ontstaan zo betere gebruikerservaringen.

Ontwikkelaars beschikken via de Plantronics Developer Connection (PDC) over instrumenten om slimme contextbewuste applicaties te ontwikkelen. Door toegang tot informatie te verkrijgen via de Plantronics-apparaten kunnen ontwikkelaars de aanwezigheid, beschikbaarheid en informatie over de beller in hun bestaande applicaties opnemen of een nieuwe toepassing creëren. Als deze informatie wordt opgenomen, ontstaan intelligentere en intuïtievere ervaringen tussen mens en apparaat.

De PDC omvat technische middelen, forums en application programming interfaces (API’s) via de nieuwe software developer kit (SDK) voor Windows-omgevingen. De PDC is ook een community voor ontwikkelaars waar ze in contact kunnen komen met Plantronics-technologen en meer informatie kunnen vergaren over de softwaremogelijkheden die via Plantronics apparaten mogelijk zijn.

“Technologie gaat over het productiever en plezieriger maken van ons zakelijk en privé-leven. De volgende productiviteitsverbetering wordt ingegeven door de contextbewuste applicaties die bedrijfsprocessen en workflows versnellen”, aldus Joe Burton, senior vice president Engineering and Development en CTO bij Plantronics. “Plantronics ontwikkelt slimme headsets en apparaten met de mogelijkheid contextuele informatie te verzamelen en te presenteren aan applicaties die vervolgens op een eenvoudige manier kunnen worden geïntegreerd. Wij openen API’s voor deze informatie zodat de software developer community innovatieve en bruikbare applicaties kan maken die gebruikmaken van de contextuele intelligentie van Plantronics.”

BRONNEN VOOR ONTWIKKELAARS

 

Sign up to receive news alerts from the Poly Newsroom   Join
Business Wire NewsHQ SM