Contacts

 • Edie Kissko
  Senior Director & Head of Corporate Communications
  +1 213-369-3719
 • Shannon Shamoon
  Manager, Corporate Communications
  +1 831-201-9142
 • Will Zelver
  Manager, Investor Relations & External Reporting
  +1 831-420-3168
 • Sonal Bisht
  EMEA – Head of Corporate Communications
  +44 7528 705 069
 • Janet Au Yeong
  APAC – Head of Corporate Communications
  +852 28605553

Click here for customer service inquiries

Het complete ecosysteem van communicatieapparaten in kaart en onder controle dankzij Plantronics Manager Pro v3.11

Friday, April 6, 2018 3:09 am PDT

Dateline:

Hoofddorp

Hoofddorp, 6 april 2018 – Plantronics (NYSE: PLT), leverancier van audio- en communicatietechnologie, komt met een uitbreiding van zijn cloudsoftwareoplossing Plantronics Manager Pro. Dankzij de gebruiksvriendelijke tools, ontworpen om communicatieapparaten te beheren, kunnen IT-professionals en hun managed-services partners proactief de prestaties van elke ondersteunde Plantronics-headset in het bedrijf beheren. Daardoor is de gebruikerservaring optimaal en komen bruikbare inzichten beschikbaar.

In Plantronics Manager Pro versie 3.11 worden nu ook de Plantronics UC-headsets, die zijn verbonden met mobiele apparaten en draaien op iOS en Android, meegenomen. De uitbreiding wordt mogelijk gemaakt door de mobiele Plantronics Hub-applicatie. Daarnaast zijn de beheer- en rapportagemogelijkheden verder uitgebreid. Door Plantronics Manager Pro v3.11 en Plantronics Hub gecombineerd te gebruiken kunnen IT-managers nu waardevolle inzichten halen, beheren en verzamelen uit de gehele lijn van zakelijke apparaten van Plantronics.

“Meer dan 53 procent van de organisaties wil oor-tot-oor-diagnostiek waarmee de IT-afdeling stemprestaties vanuit het gebruikersperspectief kan beheren,” aldus Irwin Lazar, Vice President en Research Director bij Nemertes Research. Daarnaast gebruikt meer dan 35 procent van de bedrijven mobiele UC-clients. Dit maakt het belangrijker dan ooit tevoren dat IT- en line-of-business managers worden uitgerust met oplossingen waarmee ze analyses en bruikbare inzichten uit het gehele communicatie-ecosysteem van hun bedrijf kunnen verkrijgen.”

Nieuwe mogelijkheden in Plantronics Manager Pro v3.11 zijn:

  • Het verkrijgen en beheren van bruikbare inzichten van alle zakelijke communicatieapparaten die door Plantronics ondersteund worden, waaronder alle Plantronics UC-headsets die zijn aangesloten op Mac OS- en Windows-desktops, evenals Android en iOS mobiele apparaten.
  • Northbound API-toegang tot de Plantronics Manager Pro-gegevens. Dit betekent dat het voor klanten, ontwikkelaars en partners eenvoudiger is dan ooit tevoren om deze gegevens in reeds bestaande bedrijfsapplicaties te integreren, of om nieuwe diensten te ontwikkelen.
  • Gestroomlijnde rapportages. De onderdelen Asset Management en Adoption bevatten nu alle rapporten die IT-professionals nodig hebben om de adoptie van UC en softphones te verbeteren.

“Het is baanbrekend dat een IT-professional nu waardevolle gegevens kan verzamelen uit onze volledige reeks enterprise-apparaten – zelfs de mobiele apparaten die aan Plantronics UC-headsets zijn gekoppeld,” aldus Tom Wesselman, Vice President en General Manager Software bij Plantronics. “Hij kan nu echt een volledig beeld krijgen van alle informatie die voor hem beschikbaar is. Met deze kennis en op basis van deze bruikbare inzichten kan hij beter geïnformeerde beslissingen nemen.”

Over Plantronics Manager Pro

Moderne communicatie- en samenwerkingssystemen zijn gebouwd op open besturingssystemen en softphoneplatformen die regelmatig worden geüpdatet. Om hoogwaardige ervaringen te bieden, zijn vaak instellingen en firmware-updates nodig voor bijbehorende apparaten. Het beheren en up-to-date houden van honderden, soms duizenden headsets is een grote uitdaging. Dit verzuimen leidt echter tot slechte gebruikerservaringen en een verlaagde adoptie van de hardware. Plantronics Manager Pro is een SaaS-abonnement waarmee een IT- of managed service provider de instellingen van headsets kan configureren, software en firmware van audioapparaten kan updaten, gesprekskwaliteit kan analyseren en het naleven van beleid kan verzekeren. De cloudgebaseerde architectuur maakt gebruik van agentsoftware op het apparaat, Plantronics Hub, als een relais naar de cloud-tenant. De cloud-tenant is toegankelijk via een webbrowser en biedt IT-managers en hun partners een enkele interface voor het beheren van de geïnstalleerde headsets. Plantronics Manager Pro biedt voorspellende rapportagetools als onderdeel van drie analysepakketten, waaronder:

  • Asset Management en adoptie: om de headsetinventaris te beheren, firmware updates uit te rollen, UC en Collaboration (UCC) te plannen en implementeren, en om de adoptie van UCC te stimuleren
  • Gesprekskwaliteit en -analyse: om de gesprekskwaliteit te verbeteren en problemen op te lossen
  • Gezondheid en veiligheid: om ervoor te zorgen dat geluidsniveaus binnen aanvaardbare grenzen blijven en om naleving te garanderen

Prijs en beschikbaarheid
Plantronics Manager Pro is in 143 landen verkrijgbaar via Plantronics-resellers. Voor een overzicht van resellers die Plantronics Manager Pro verkopen, zie: plantronics.com/us/en/where-to-buy. Het abonnement is beschikbaar voor één en voor drie jaar. 

Voor meer informatie, zie: plantronics.com/us/services/plantronics-manager-pro/

Over Plantronics

Plantronics is een audiopionier en een wereldwijde leider in de communicatiebranche. Het bedrijf maakt intelligente en adaptieve oplossingen die voorzien in de belangrijkste behoeften van klanten: het ervaren en faciliteren van eenvoudige en heldere communicatie terwijl ze genieten van afleidingsvrije omgevingen. De oplossingen worden door consumenten en bedrijven wereldwijd gebruikt en zijn uitermate geschikt voor open kantooromgevingen. Plantronics biedt zowel communicatieoplossingen van hoge kwaliteit, waaronder voor unified communications, klantenservice en data-analyse als bluetooth-headsets. Voor meer informatie zie www.plantronics.com.

Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Voor meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020 2050428

Sign up to receive news alerts from the Poly Newsroom   Join
Business Wire NewsHQ SM